Beschrijf hier waar de afbeelding over gaat

Kamperen bij Simmerwille

camping Simmerwille is gelegen in het nationaal park De Alde Faenen.

Direct boeken

Kamperen

Ingerichte tent

Ingerichte tenten voor 2 tot 4 personen. De tenten zijn voorzien van 3 boxspringbedden, elektrische koelbox, keukentje, kookgerei, BBQ, tafel en stoelen. Er zijn 3 dekbedden en 3 kussens aanwezig, komt u met 4 personen dan moet u voor de vierde persoon zelf iets meenemen. Uw hond is welkom.

Reserveer

Kampeerplaats

Camping Simmerwille bestaat uit drie kampeervelden, elke plaats is voorzien van stroom en gratis wifi. Warmwater en douchen is ook inclusief. Uw hond is welkom.

Reserveer

Camping Simmerwille

Midden in het nationaal park De Alde Faenen ligt Camping Simmerwille. Ons sanitaire voorzieningen hebben wij dit jaar,2021, volledig vernieuwd. Op ons terrein vindt u onder andere een campingwinkel, ingerichte tenten met boxspringbedden, wasservice, bed&breakfast en de mogelijkheid boten  te huren. Onze campingwinkel is elke dag geopend. Wij bakken elke ochtend warme broodjes. Verder hebben wij vele ontbijtproducten, ijs, kranten enz. In onze ontbijtkamer serveren wij dagelijks een uitgebreid ontbijt, hiervoor kunt u reserveren bij de receptie.De kosten voor het ontbijt zijn € 12,50. De camping heeft een eigen haventje met helling waar u met uw rubberboot of kano te water kunt gaan. Ook hebben wij ligplaatsen voor grotere boten zoals sloepen en zeilboten. Wij heten u alvast van harte welkom!