kampeerveld

Kamperen bij Simmerwille

Midden in Nationaal Park 'de Alde Feanen'

Direct boeken

Kamperen

Ingerichte tent

Ingerichte tenten voor 2 tot 4 personen. De tenten zijn voorzien van 3 boxspringbedden, elektrische koelbox, keukentje, kookgerei, BBQ, tafel en stoelen. Er zijn 3 dekbedden en 3 kussens aanwezig, komt u met 4 personen dan moet u voor de vierde persoon zelf iets meenemen. Warmwater, douchen en stroom is inclusief. Uw hond is welkom. WiFi is gratis.

Hondenhekken en partytenten zijn níet toegestaan!

Reserveer

Kampeerplaats

Camping Simmerwille biedt u drie kampeervelden, elke plaats heeft een stroompunt en er is gratis WiFi. Warmwater, douchen en stroom is inclusief. Uw hond is welkom.

De prijs van een kampeerplek is gebaseerd op een gezin met thuiswonende kinderen. 


Hondenhekken en partytenten zijn níet toegestaan!

Reserveer

Camping Simmerwille

Midden in het Nationaal Park De Alde Feanen, aan de rand van het dorp Eernewoude dichtbij water, ligt Camping Simmerwille.

De camping beschikt over volledig vernieuwd sanitair. Er zijn drie autovrije kampeervelden, u staat met uw kampeermiddel rondom het veld, de auto parkeert u op parkeerplaatsen dichtbij op het eigen terrein van de camping. Campers zijn welkom op de velden.

Elke ochtend bakken we verse broodjes uit eigen oven. En, dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd voor de gast van onze Bed & Breakfast. Natuurlijk kunt u daar ook van komen genieten, reserveren kan bij de receptie.  

De camping heeft een haventje met helling waar u met uw eigen rubberboot, kano of SUP het water op kunt. En weet u dat bij ons ook terecht kan voor het huren van sloepen (Maril 570), kleine motorboten en kano's? Direct boeken kan via de website, telefonisch (0511-539390) of kom langs bij de receptie.

De dorpshaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand te bereiken (500 meter).

Zien we u deze zomer? Alvast een hartelijk welkom!

Paul en Wendy