Arrangementen

Camping Pension Simmerwille heeft het gehele seizoen verschillende arrangementen.
Hieronder staan een aantal.

Normaal betaalt u voor een overnachting in ons pension € 67,50 in de maand april slechts € 57,50 per nacht per kamer incl. een uitgebreid ontbijt met o.a. warme eigen gebakken broodjes. 
Na het ontbijt kunt u genieten van de oorverdovende stilte in het Nationaal Park 'De Alde Feanen' waar wij centraal in liggen.

Ook verhuren wij nieuwe chalets (stacaravans) op onze camping. Normaal kost deze € 395,- per week. In de maand juni betaald u € 295,- per week.  Als u het op prijs stelt kunnen wij een uitgebreid ontbijt serveren voor € 5,- per persoon/per ontbijt in onze ontbijtkamer.

Heerlijk even een weekeinde kamperen met het hele gezin kan in september bij ons voor € 37,50 incl. alles.

Aan de 55-plussers hebben wij ook gedacht. Komt u 7 nachten kamperen dan betaald u slechts 5 nachten. De prijs is € 21,50 per nacht. Geld niet in het hoogseizoen.

Het vroege vogel arrangement: De hele maand april betaald u 19,- per nacht op basis van 2 personen, normaal is dit € 21,50.

Wij hebben een bijzonder sloepen arrangement. U komt s'morgens bij ons aan en gaat eerst genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna stapt u in een van onze sloepen om het unieke natuurgebied te verkennen. Dit arrangement kunnen wij aanbieden voor € 130,- op basis van 2 personen.

U ziet het overnachten kan bij ons op verschillende manieren en voor aantrekkelijke prijzen. Wij hopen u gauw te mogen ontvangen.

Vraag naar onze voorwaarden voor bovenstaande aanbiedingen.